De rijschool voor kwaliteit tegen een goede prijs!

 

Beste Bezoeker,

Welkom op de site !

De specialisatie van Autorijschool JOZZ is personen op te leiden voor het behalen van het Rijbewijs (B) voor personenauto’s. De ambitie is om de cursist vakkundig op te leiden tot een veilige, zelfstandige en betrouwbare weggebruiker.

JOZZ is ervan overtuigd dat iedereen het rijbewijs kan halen en maakt dan ook geen onderscheid in leeftijd. Motivatie van de cursist zal een belangrijke, zo niet de meest meebepalende factor zijn. In achtereenvolgende stappen wordt de leerling bekend en vertrouwd gemaakt met het verkeer in de praktijk. Aandacht zal ook gegeven worden aan de verantwoordelijkheid die je als bestuurder hebt naar de andere weggebruiker toe. Klik op de balk met onderwerpen bovenaan dit blad op de knop 'Lesmethode' voor meer informatie hierover.

Ben je van plan om lessen te gaan nemen dan kan het wel zo verstandig zijn om eerst na te gaan of dit wel mag en kan. Je zult namelijk begrijpen dat op gronden van veiligheid het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) kan besluiten je op voorhand geen examen te laten afnemen. Het zou dan zonde zijn als je hier bijvoorbeeld halverwege de lessen pas achter komt. Lees verder onder 'Gezondheidsverklaring'.


Wellicht weet je al dat je eerst het theoriecertificaat op zak dient te hebben voordat je rijexamen mag doen. JOZZ heeft de meest recente leermiddelen in huis en indien gewenst kan je de theorie mee laten lopen met de praktijklessen. Bekijk hiervoor het blad 'Theorie'.

Het motto van autorijschool JOZZ is ‘eenvoud en kwaliteit voor een goede prijs’. Dit laat de rijschool vergezeld gaan met gunstige tarieven. Druk op de knop 'Tarieven' in de menubalk.

In de omgeving zitten meerdere autorijscholen met even zovele wijzen van lesgeven. Begrijpelijk dat je met de vele mogelijkheden in het aanbod niet direct een keuze kan maken. Hiervoor nu heb je de mogelijkheid een proefles te volgen. 
Als u al jaren rijdt is het handig eens u uw eigen manier van rijden in het verkeer onder de loep te nemen.
Voor meer informatie over het voorgaande gaat u naar 'Proefles'


Ondertussen is het mogelijk al vanaf je 16,5 jaar rijlessen te nemen en dat je vanaf je 17e examen kunt doen. Je moet dan ook hier eerst geslaagd zijn voor je theorie en hiermee kan je beginnen als je 16 jaar bent geworden. Raadpleeg het ‘2toDrive’ blad voor meer informatie. 

Ben je soms nieuwsgierig of geïnteresseerd welke persoon zich achter de autorijschool schuil houdt? Navigeer dan naar het blad 'JOZZ'

Tot slot. Wil je meer weten? Ga naar het ‘Contact’ blad.
We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. 

Wat ons nu betreft: Tot Ziens !

 

                                                                 Site voor het laatst bijgewerkt: 5 januari 2024